Driftet netværk

Outsource dit netværk til en solid partner 

At få driftet dit netværk betyder at du outsourcer hele eller dele af driften til en ekstern leverandør. Det kan betyde at du inkluderer både netværk, Wi-Fi og IT-sikkerhed i en abonnementspakke der eksempelvis kan indeholde switche, access points, installation og service. Netteam tager sig af hele driften og du kan opnå store besparelser. 

5 Fordele

Vi drifter dit netværk så du opnår høj effektivitet, stabilitet og sikkerhed for alle dine IT-tjenester.

Vores service og support-enhed sikrer optimal performance for din virksomheds IT gennem kontinuerlig overvågning og optimering i samarbejde med din virksomheds IT-ansvarlige. 

Vi sikrer din virksomheds data med backup og gendannelse hvis netværket skulle blive udsat for online kriminalitet. 

Afhængigt af din virksomheds behov kan du benytte forskellige abonnementsløsninger på enten kort eller lang sigt. 

Med en driftsaftale får du automatisk adgang til den nyeste viden da vires konsulenter altid holder sig orienteret om den seneste udvikling og nyeste teknologier der kan understøtte vores kunder IT-infrastruktur. 

Med Netteam vil du få en personlig partner med de højeste tekniske kompetencer på markedet. Hos vores kunder ser vi aldrig et netværk der er ens og derfor har vi et bredt udvalg af muligheder for at imødekomme danske virksomheders forskellige behov.

Som Cisco Guld Partner siden 2015 har Netteam levet op til de højeste krav inden for service, levering og certificeringer inden for alle grene af IT-infrastruktur, herunder netværk, IT-sikkerhed, kommunikationsløsninger, datacenter og cloud. 

Ekstra features -
hvor du slipper for service og installation.


Videoovervågning


VPN forbindelse Azure og Amazon


Access Points
indendørs og udendørs


De nyeste IT-sikkerheds- teknologier


Switche med 8,24 eller 48 porte

Få rådgivning til en
driftet netværksløsning