IT-sikkerhed

Få rådgivning til de rette IT-sikkerhedsløsninger for din virksomhed

Hvordan vil du sikre din virksomhed eller organisation?

Firewall til mellemstore virksomheder

Mellemstore virksomheder står overfor de samme trusler som store enterprise virksomheder, men har færre ressourcer at gøre godt med. Cisco’s firewall, Firepower 1000, er specielt bygget til mindre virksomheder for at komme dette behov i møde - også økonomisk!
Firepower 1000 giver stor brugervenlighed og visibilitet som kontrollerer og stopper trusler effektivt og hurtigt. Kort og godt optimerer den din virksomheds IT-sikkerhed uden at påvirke dit netværk negativt.

Online kriminalitet mod mellemstore virksomheder
udgør 62% af angrebene

Sikkerhed når dine medarbejdere er online

For at dine medarbejdere ikke kommer til at klikke forkerte steder når de er online, kan du benytte Umbrella mod hackerangreb. Dine medarbejdere går online fra mange forskellige steder fra og størstedelen af IT-kriminalitet forbindes desværre med menneskelige fejl, og derfor er det vigtigt at implementere en effektiv sikkerhedsløsning.

Malware. Tidens største trussel mod dit netværk.

Modtager dine medarbejdere tvivlsomme e-mail og links de skal trykke på? Malware er blevet en af tidens største trusler hackere udvikler konstant nyt og mere avanceret malware, der nemt trænger igennem almindelige antivirus- og beskyttelsessystemer. Især mindre erhverv er derfor nødt til at opruste.

100% password
sikkerhed

Med Duo får du sikker medarbejderadgang til applikationer og data gennem 2 faktor-sikkerhed. Det sikrer dit netværk når dine medarbejdere eks. arbejder eksternt fra et hotel, under en flyrejse eller fra en samarbejdspartner. når de går på netværket fra samarbejdspartnere, Det sikrer din virksomhed når dine

Få rådgivning om
IT-sikkerhedsløsninger

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig inden for 24 timer.

“Netteam har igennem 14 år løst en lang række opgaver til vores fulde tilfredshed. Vi har nogle gode personlige relationer til deres konsulenter, og vi tager jævnligt en teknisk og faglig dialog om at finde de rigtige løsninger på forskellige udfordringer.”

Niels Lynge

Senior Specialist, Systems & Infrastructure,
Toyota Danmark.

"Der skal være styr
på sikkerheden"