Netværk og Wi-Fi

Få rådgivning til fleksible, effektive og sikre netværksløsninger 

Hvordan kan et effektivt netværk
bidrage til din virksomheds vækst?

Netværk til din virksomhed. Gjort enkelt.

Med en switch kan du nemt og hurtigt forbinde flere enheder samt computere, printere og servere på ét og samme netværk. På den måde gøres det daglige arbejde mere produktivt, da du nemt kan tilgå virksomhedens data, printe materialer fra forskellige enheder og meget mere.

Forbind flere netværk. Sikkert og effektivt.

En router forbinder flere netværk sammen. Du kan f.eks. dele en internetforbindelse med mange brugere på kontoret, i venteværelset eller andre steder inden for routerens rækkevidde. Samtidigt kan du være sikker på, at virksomhedens data forbliver i trygge hænder, da moderne routere opfylder nutidens sikkerhedsstandarder.

Trådløst netværk til den fleksible arbejdsplads.

Med et trådløst netværk undgår du at fylde kontoret, butikken eller lageret med en masse kabler. Dine medarbejdere behøver ikke længere at sidde ved deres skrivebord for at være online, men kan i stedet koble på internettet via flere enheder. Det skaber en mere fleksibel og effektiv arbejdsgang.

Hvilke løsninger vælger andre virksomheder?

Catalyst 1000. Simpel, fleksibel og sikker switch model.


Med den nye switch-serie fra Cisco, Catalyst 1000, får du en robust switch som leverer høj effektivitet. Serien indeholder et bredt spektrum af Power over Ethernet (PoE) og varierer i antal porte. Mange mindre virksomheder vælger Catalyst 1000 pga. dets fleksibilitet og enkelthed - og ikke mindst fordi den leverer præcis det som mellemstore virksomheder efterspørger, også økonomisk.

ISR 1100 Router


I den nyeste serie af router modeller fra Cisco kan du kombinere trådløse services, herunder 4G og Wi-Fi, med omfattende sikkerhed. ISR 1100-modellerne er udviklet med fokus på mellemstore virksomheder router og er derfor kendetegnet ved at være lette at implementere og administrere. Kan også bruges til den avancerede hjemmearbejdsplads.

Access Points og Controllers. Bliv klar til fremtidens datamængder.


Er din virksomhed klar til fremtidens hastigt stigende datamængder? Vejen til WiFi 6 starter med Cisco Catalyst 9100 access point serien, som giver markedsledende sikkerhed, lavere energiforbrug og mulighed for at koble over 100 latency-sensitive apps på samme access point. Kombinerer du løsningen med branchens mest pålidelige og sikre controllers fra Catalyst 9800-serien, er dit netværk klar til at håndtere fremtidens udfordringer

Mød bl. a. Cisco ekspert Rene Andersen på Netteams kommende webinar som i videoen fortæller dig om hvad du får ud af at deltage. Klik herunder, læs mere om programmet og  tilmeld dig webinaret.

Få rådgivning til
effektive netværksløsninger

Se videoen og find ud af hvordan Netteam hjalp Amager Ressource Center med at etablere et nyt netværk under Amager Bakke.