Service og beredskab

Lokal, nærværende og hurtig service i hele Danmark

De fleste virksomheder vælger at have en partner til service og support. Med en serviceaftale hos Netteam ønsker vi at få indsigt i din virksomheds daglige udfordringer, lære at jeres mandskab at kende og forventningsafstemme jeres ønsker til service og support. Fra vores erfaring, opnår vi på den måde, den optimale serviceaftale for din virksomheds IT.

Vores ønske er at være din
sikre IT-støtte i hverdagen


Service og support

Med en serviceaftale har din virksomhed altid en backup hvis der opstår nedbrud, online kriminalitet eller andre udfordringer. Vores konsulenter står klar til med support og rykker ud døgnet rundt.


Overvågning

Oplever du udfordringer med drift og vedligeholdelse? Du kan med fordel vælge få overvåget netværket, hvor vores eksperter sikrer dit netværk. Her hjælper vi med at identificere nedbrud på udstyr og sikre kortest mulig nedetid.


Tilpassede løsninger

Netteam har en række fleksible serviceløsninger som matcher forskellige virksomheders behov. Du kan eks. sikre dig med en beredskabsaftale hvor vi rykker ud 365 dage om året eller blot blot service og support i dagtimerne.

Hør mere om
service og beredskab